Τεράστια πολιτική επιτυχία: Ο Γ.Λαγός επίτιμος πρόεδρος του APF!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρυσήμαντη πολιτική απόφαση του APF για τον Ι. Λαγό!

Στην κλειστή σύσκεψη των εκπροσώπων των εθνικών κομμάτων που συμμετέχουν στο APF, υπό την Προεδρία του Ρομπέρτο Φιόρε (από όπου και η φωτογραφία), αποφασίστηκε ομόφωνα από τους συμμετέχοντες, η εκλογή ως Επιτίμου Προέδρου του APF, του Ανεξαρτήτου Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.

Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική και συμβολική. Τιμητική  αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι σήμερα την διατηρούσε ο Γάλλος Ζαν Μαρί Λεπέν και συμβολική με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα έναντι όλων, δεδομένου ότι ο κ. Λαγός είναι ο μόνος έγκλειστος εν ενεργεία Ευρωβουλευτής, στον οποίο έχουν στερηθεί με τρόπο παράνομο, από την ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και τα αυτονόητα δικαιώματα στις ομιλίες και ψηφοφορίες, που επιτρέπονται σύμφωνα με απόφαση των οργάνων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Αλλά για ακόμα έναν λόγο. Επειδή με τον τρόπο αυτό, η ΕΛΑΣΥΝ, καταφέρνει να βρίσκεται στο κέντρο των ζυμώσεων της ευρωπαϊκής ηπείρου όσον αφορά τα πατριωτικά κινήματα και να συγκαθορίζει τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Σ.Σ. ΕΛΑΣΥΝ

Τελευταία άρθρα

spot_img

Related articles