Ο Roberto Fiore στη Ηit List της Ουκρανίας!

Ο Roberto Fiore, ηγέτης της Forza Nuova, που πρόσφατα συνυπέγραψε την έκκληση κατά των κυρώσεων και του πολέμου μαζί με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας των πολιτών, δέχθηκε σοβαρές και άμεσες απειλές αφού συμπεριλήφθηκε στη Hit List (λίστα στόχων προς εξολόθρευση) της Ουκρανίας (https://myrotvorets.center/criminal/fiore-roberto/) επειδή κατήγγειλε την δολοφονία της Darya Dugina και άλλων δημοσιογράφων που αργότερα σκοτώθηκαν από τις ουκρανικές επιχειρησιακές ομάδες. Η ομάδα των δολοφόνων, που προφανώς υποκινείται από τον Ζελένσκι, φέρει στη σελίδα της τη διεύθυνση του Λάνγκλεϊ στη Βιρτζίνια, που είναι η τοποθεσία των εγκαταστάσεων της CIA.

Ο Ρομπέρτο ​​Φιόρε έχει ακολουθήσει μια προσεκτική πολιτική ως προς τη Ρωσία εδώ και χρόνια, και το 2014, ως πρόεδρος του APF (Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία), απέπεμψε το ουκρανικό εθνικιστικό κόμμα «Svoboda» επειδή ήταν ύποπτο για συλλογή βοήθειας από Αμερικανοσιωνιστικά κέντρα προκειμένου να ξεκινήσουν τον πόλεμο στο Donbass.

Ο Fiore, όντας ο μόνος Ιταλός στην εν λόγω λίστα, δηλώνει: «Δεν φοβάμαι τόσο τις ουκρανικές υπηρεσίες αλλά και τις αμερικανικές ή/και δυτικές, γνωστές για τις προβοκατόρικες πρακτικές τους. Θα συνεχίσω τη μάχη μου ενάντια στον πόλεμο και τις κυρώσεις, γνωρίζοντας ότι έχω μαζί μου την πλειοψηφία των Ιταλών».

ΠΗΓΗ: Εθνική Γραμματεία της Forza Nuova.

Τελευταία άρθρα

spot_img

Related articles