Διαμαρτυρία υπέρ του Γιάννη Λαγού στην ελληνική πρεσβεία στη Λισαβόνα από Πορτογάλους εθνικιστές

Οι συναγωνιστές του Πορτογαλικού κόμματος της Forca Nuova, που συμμετέχει με την ΕΛΑΣΥΝ στον ευρωπαικό πατριωτικό συνασπισμό APF, συγκεντρώθηκαν έξω από την ελληνική πρεσβεία της Λισαβόνας, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη φυλάκιση του Γ. Λαγού, εν ενεργεία ανεξαρτήτου Ευρωβουλευτή.

Με σχετική ανακοίνωσή τους καταδικάζουν τις αντιδημοκρατικές πρακτικές που ακολουθεί η “δικαιοσύνη” στην Ελλάδα και καταγγέλλουν ότι η Ελλάδα, απποτέλεσε το “υβρίδιο” της επίθεσης που δέχεται ο πατριωτικός χώρος σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ιταλία και την Ισπανία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η FN ,οι συναγωνιστές της Πορτογαλίας συνάντησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους απέτρεψαν να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το κτίριο της πρεσβείας. Έτσι εκτός από την ισχυρή βροχή, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Η ΕΛΑΣΥΝ και ο Γ. Λαγός ευχαριστούν τους Πορτογάλους εθνικιστές για την συγκινητική πρωτοβουλία και εύχονται σύντομα να συναντηθούν με τις αντιπροσωπείες τους, στην επόμενη διάσκεψη του APF για την απελευθέρωση της Ευρώπης από την τυραννία της Νέας Τάξης.

Τελευταία άρθρα

spot_img

Related articles